Haberler

Doğa Dostu E-Mon Assist DS

Yaz geliyor, havalar ısınıyor. Bu güzel havalarda sevdikleriyle birlikte motor kullanmak isteyenler için E-mon assist DS vazgeçilmez bir seçenek.

Çift koltuklu, üç tekerlekli yapısıyla rahat bir sürüş imkanı sağlayan; ayrıca taşıma sepetiyle yük taşımaya olanak tanıyan E-mon Assist DS, parkta, bahçede, alışverişte, aklınıza gelebilecek tüm günlük kullanım alanlarında yanınızda olacak.

Pratik kullanımlı ve atik yapısı ile bir adım öne geçen E-mon Assist DS, doğa dostu yapısıyla da dikkat çekiyor. Günlük ihtiyaçlarınızı karşılarken çevreyi koruyan Assist DS, elektrikle çalıştığı için fosil yakıtla çalışan motorlara göre de enerji tasarrufu yapıyor.

1000W motor gücüyle 30 km hıza kadar çıkabilir ve 10 derece eğime kadar tırmanabilirsiniz. Standart donanım olarak gelen patlamaya karşı yüksek dayanıklı tubeless lastikler ve yüksek kaliteli aküsü ile güvenle yolculuk yapabilirsiniz.

Tek bir kablo ile elektrik prizinin bulunduğu her hangi bir yerde kolaylıkla sarj edebilirsiniz.

E-mon Assist DS her zaman doğanın ve sizin yanınızda olmaya hazır.

1 Haziran 2017 Perşembe

Tüm Haberler
E-Mon Capri
E-Mon Capri Dinamik ve estetik dizayna sahip Capri, tarzını yansıtan çizgilerle size bir yerden bir yere güvenle gitme imkanı sunuyor. Mükemmel denge ve mukavemet özelliği, konforlu ve rahat sürüş yapısıyla da günlük hayatınızı oldukça kolaylaştırıyor.
Arama Ekranını Kapat
Aramak istediğiniz ürünü yazınız: